Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag sökte forma dig.

Som en bonsai
men med större krav
gödslade jag dig och
jag kan säga vad
som hände just
den dagen
du blev sjuk och fick ont
i magen
och du lämnade mig

för att jag sökte forma dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 19:31



Bookmark and Share


  stella
Låt huset vara ditt träd och behandla människan som en fågel. Vackert!
2009-01-10

  ÅsaLena
Bonsaiträd - bra bild!
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP