Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag stal dig

Fångade ditt
mönster
anpassade mig till
ditt lilla liv
och klev ut
i mitt Stora

Men dräkten jag bar var din och ansiktsmålningen
såg ut som ditt ansikte
och
jag

grät

Du vann stora verkligheten och
jag låg dolt
bakom
estraden
och
jag


grät.

Bortmålad
överspelad

Du




Fri vers av Yrre VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-05 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP