Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lagrar dig

Jag lagrar dig
stoppar in alla känslor
på en

väntehylla
tids nog
talat
jag dig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP