Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar vid rönnen

Så köpte jag idag igen fyra vita rosor
En vecka till har gått i hopplös förtvivlan

Friskt vatten och en påse med näring
i vasen jag köpt till din grav

Två för oss och två för barnen
Svårt att se om lyktan brann i solskenet

Vattnade det andra som folk ställt dit
Satte mig ner mot rönnen en stund

Då grät jag efter dig min älskade
Kände ensamheten krypa över mig

Hur skall jag klara att leva utan dig
när min längtan är så oändlig?

Ser livet mest som en muckarkam
med en pinne att bryta varje dag




Fri vers av Cinemiracle
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-08-23 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt, detta fastnade aldeles speciellt:
Satte mig ner mot rönnen en stund
Då grät jag efter dig min älskade
Kände ensamheten krypa över mig
Hur skall jag klara att leva utan dig
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle