Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla låttexter som jag skrivit för länge länge sedan.


Vinterns brud


Vinterns brud har gått förbi
i en skrud av frost och kyla
Efter denna cermoni
är vi vigda åt varandra

I en ring av is och snö
bindes våra hjärtan
Tills dess en av oss skall dö
är vi för alltid ett

Marken vit och mjuk i natt
ägnad åt oss båda
Smeker stilla dig min skatt
du min vinter brud




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 802 gånger
Publicerad 2005-08-23 17:28



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
påminner om ett vinterbröllop jag var på i skulpturernas hus...allt var vitt vitt vitt...vackert!
2005-09-05

  vega lando
romantik i mörker
en så stark känsla
nog stark att smälta is
(man önskar man var kär vis dessa ord)
2005-08-27

  swimsus@gmail.com
Otroligt vacker text...Glimmar och gnistrar om varje vers..!!
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP