Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..men jag fick aldrig öva till livet

Flöjtisten sneglar lite
lagomt på tubaspelaren
som aldrig lyckas hålla takten
och alltid är en
hårsmån efter och
får alla de vackra tonerna
att brista i längden så
musikstycket lite
mister i sin mening

men jag fick aldrig öva till livet
därav min försening.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP