Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönedags igen

Gode Gud,

Ta bort min meningslöshet och brist på hopp
Lär mig älska igen utan att känna skuld
inför den kärlek som tagits ifrån mig

Låt mig finna frid någonstans i världen
och småningom hitta en famn för min gråt
Jag orkar snart inte mer

Det är så ensamt utan henne
Jag är så rädd. Ge mig min tro
Var inte tyst - snälla...




Fri vers av Cinemiracle
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-08-23 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ge inte upp!! Gud älskar dej! Romarbrevet 8:31-39
2005-08-25

  Nic
Någon kommentar kan jag inte ge men en kram av medkänsla på distans
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle