Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är ingenting
en komponent i ett livsexperiment
en huller-om-bullersörja av atomer
ett sammanklistrat ting med bakteriehåla
en hårlös däggdjursrest
evolutionens sista misstag

Jag är ett ting
en konsumtionsfaktor och interaktionssubjekt
en symbolproducent och målgruppsfragment
informationsmottagare
en statistisk felmarginal, med avrundning uppåt

Jag är någonting
en tanke i reflektion, en drömsilhouette
en vilja med färg
glimtar i explosion
en rymd av acceleration
ständigt här och nu




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 419 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-07 15:40



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Jag med!
Jag med!
2009-01-09

  Bjarne Nordbö
Detta börjar med allting jag inte kan tro på, slutar med allt jag kan och tillsammans blir det en fantastik läsning och något sorts testamente från dig. Snyggt.
2009-01-09

  andreawolf
åh vad bra!
rytmen och ordvalen är fantastiska.
2009-01-08

  Kameleont
Du är COOL!
2009-01-08

    Ivy-Jean
Sista delen, är mums!!
2009-01-08

  Inkarasilas
De här orden. De här orden, och så läser jag högt för mig själv, rullar rullar den rullar. Framåt som en evig snöboll, blir större och större! Inget anspråkslöst shitteri direkt att knappa fram de här tankarna och få slutet till en stjärnsmäll och så KAAABOOM! Det är konstaterande:

- jag är allt och inget-


Tillbakalutat coolt med snett flin, klart jajajaja!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno