Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig.

Nu står jag upp
ibland gör jag det
utan att ligga ner
Som jag gör mest
när jag är trött
och blundar och
stänger ut dig men nu

Står jag upp

Tala till mej så
ska jag lyssna
annars pratar jag
mest när jag lyssnar
eller kanske inte hör
för att jag pratar men nu

Lyssnar jag.

och
står rakt upp
för dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP