Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde

 

 

Om det inte fanns
övergivna platser
där vinden aldrig tystnar
och havets vågor slår
mot karga klippor
skulle jag inte stå ut
med alla kletande vardagar

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
exakt. efter en uppfriskande tur i den småländska skogen känns en sån här text ännu mer sann. om man nu kan gradera det sannaste?
2009-01-18

  Fredrik P. VIP
inte jag heller...
tack, min vän!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet