Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Lever du det med mig

Räcker du med mej
den väg jag börjat gå
Orkar du tanken
färdas du så?

Tar du ner dagen
och lägger den framför
väntar du natten
som bara frågare gör.

Vakar du kylan som om
morgonen smyger på
väntar du natten
eller vill du bara gå?

Känner du mina tankar
såsom jag färdas dig
eller är allt bara ord
kära, älskar du mig.

Söker du livet
hand i hand med mig
kära livet som du söker
lever du det med mig.

Eller utan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-01-09 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP