Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande het

Jag brinner

hela jag glöder

hjärtat slår hårt

andas tungt

 

Blundar

känner den kalla kylan 

mot den brinnande huden

du smeker mig

og jag suckar längtansfullt

 

isbiten lämnar ett kallt och vått spår på min varma hud

och dina heta kyssar får mig att brinna igenn

jag längtar

kroppen skriker av återuppstådd åtrå

 

Kärlek som vi trodde var blitt kall

har vaknat från sin dvala

fått mig att blomstra

fått dig att längtansfullt se på mig igjenn

glädjen har fått hjärtat att sjunga

och väckt oron i min kropp 

 

Jag längtar

suckar

njuter

tar emot

och ger

 

 




Fri vers av zinna
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-10 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna