Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Du

Dessa rynkiga händer
som skriver orden du inte vill se
dessa tårar som hulkats fram i
snoriga rinnande ögonblick
denna otroliga väntan på att
du skulle ringa och
dagen.
Denna dag som min ansikte mött
som mitt jag har väntat och
jag ringde du vet, jag ringde och
Du
Du skulle ringa upp och allt var nyladdat utom jag
och jag
Och jag filtrerar genom mina rynkiga händer dessa ord
som jag ville säga och jag ville säga och
det betyder ingenting och
jag väntar, jag väntar.

och mina händer lägger sig
till vila och jag snyter mig

Du
Du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 01:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark smärtsam väntan, längtran efter bekräftelse är känsla du förmedlar till mig. applåd.

Eva
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP