Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna stilla natt

Inser i ett bedövande ögonblick
jag har väntat nog
och all glädje till livet
bara dog
inser i tårars självförakt
i darriga ögonblick
det som är sagt är sagt
inga tårar
Men vem kan stilla fälla
tårar av självförakt
där hulkande rinnande
tar i sin makt
väntan för självinsikt
eller för dig
du bara gick
jag ska inte vänta
vänta dig
dig.
I denna stilla natt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 02:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Självföraktet, skulden och skammen skildrar du på ett mäseterligt sätt. Dessa förödande krafter som vill ta livet irfån oss.

Eva
2009-01-10

  durr
eller
sluta skuldbelägga självförakta
syndomtycka
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP