Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite

Jag tar på mej större örhängen nu
faktist riktigt stora och jag
antar att med dem vågar
jag synas
lite
Istället för de svarta och grå

Och glitter
i ögonskuggan
och leendet på min mun.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-10 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP