Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metro fredag 9 januari 2009

 

 

 

 

Två barn vräks från sitt hem – varje dag,

det betyder att hemlöshet för vissa barn är vanlig vardag.

 

Världen släcker lampan 28 mars i 60 minuter,

stora företag, 1700 skolor och flera kommuner ansluter.

 

Bakom storbrand i Umeå, var en överhettad kökskastrull,

och på årets Grammisgala var polisen på knark-patrull.

 

Superinfluensa på väg, vaccinera dig om du inte är stark,

och i Stockholm strömmar det in, extremt starkt knark.

 

Israels isoleringspolitik,

får av Carl Bildt, dålig kritik.

 

Blondinbella tycker hon är skitsnygg,

och många barn upplever en värld, som är helt otrygg!!!

 

 

 

 

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 432 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-01-10 21:43



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Det här med att barn vräks är oacceptabelt. Det är hög tid att någon politiker träder fram och gör ett kraftfullt uttalande. Betonar vikten av snabba åtgärder och berättar vad hans/hennes parti lovar göra om de vinner nästa val.

Blondibella känner jag inte till. Kan man hitta nakenfotos på henne någonstans?

Influensavaccin har jag tagit. Med lite tur kanske jag kan få se forsythian blomma ännu en vår.
2009-01-15

  MeAmmie VIP
Så sant så förutom att Blodin Bella är snygg tids nog kommer hon förstå vidden av livet! Att vara frisk är tusenfalt bättre än ett vackert yttre!
Själv drar jag mitt berömda depptäcke över mig! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-14

  duvan59
Strålande text med många sanningar bra rim.

Tack för bra läsning
ha en bra dag
Lotta
2009-01-14

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!!
2009-01-14

  Ronny Berk
en vardagsnära betraktelse vars slagkraftighet förstärks av rimmen; blondinnan tycker hon är snygg när två barn vräks...
det bloggar vi på...
2009-01-12

  Lotti
jag läser nästan aldrig tidningen och kollar sällan tv..... men det verkar stå ungefär samma som sist jag kollade.....
2009-01-11

  Njord
Skönt att du recenserar Metro så slipper jag läsa den. Och det gör du verkligen bra dessutom.
2009-01-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Det fanns ett tag en tidning som levererade bara goda nyheter. Men jag vet inte om den finns kvar. Den var gratis och delades ut på Hötorget. Fler sådana tycker jag.
2009-01-11

  Fredrik P. VIP
en löpsedel-dikt som
kunde bli ett plakat
på Sergels torg. bra!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod