Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar jag det som aldrig blev till

Som små mjuka tassar
genom livet sprungna

som yttersta spetsen av månljuset
när den träffar din tomma hand

Som ny tänd näverglöd
i sin iver att brinna

saknar jag det som aldrig blev till




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-12 18:09



Bookmark and Share


    Bim
......väntan och saknad skänker livet eftertanke.Här vet man inte vad diktarjaget saknar men hon har väckt nyfikenheten och skrivit med de finaste ord...
2009-01-12

    ej medlem längre
"Som ny tänd näverglöd
i sin iver att brinna

saknar jag det som aldrig blev till"

Fint det där, ja!
2009-01-12

  Sladjana Zubcevic
"saknar jag det som aldrig blev till"
Vackert skrivet!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP