Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om du inte

travar av böcker ramlar
i backen då
jag sömndrucken
raglar ner på toa
med en sjuk liten
kräkbebis i mina
armar
Och i skenet från
svaga lampan
tvättar jag och
sjunger imse vimse
för hundrade gången
och samtidigt

samtidigt
Är jag lycklig över att ha
dig kräkandes över min
rygg för

tänk om du inte.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-12 18:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vilken oerhörd känsla som finns i den sista raden...den berättar en historia..
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP