Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken på dig.

Omärkt smyger den sig på
Precis när kaffet kokar
eller när jag hjälper någon
son med en bugg i nåt
värdelöst viktigt spel
eller

Precis när man vaknat och
inte gnuggat bort luddet ur
ögonen
Sådana svaga ögonblick när
man inte stängt av utan
öppnat för livet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-12 18:51



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Tänk om fler hade tänkt så(: Livet är vad man gör det till och en fin tanke kan göra underverk! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-15

  Jazz-75
Så sant! Har några sådana dagar bakom mig...
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP