Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

Delvis har jag upptäckt
den hårda ytan
hos något som
stått mycket länge
aldrig frågat några
frågor
envist funnits
och sett från
alla håll
gjort repor på min
kind
men inga inuti

Och ytan som jag legat med
rört mej på som
jag slagit
den som
burit mej i
så många
långa år
som i tysthet
brutit mönster
i mig
men aldrig låtit mej blöda

Att det var just dessa ytor

Som gav mej
liv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 19:31



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
full av känsla så fint bearbetad dessutom och dina ord är så sanna! <3/Ammie
2009-01-15

  Sophia B
Grymt bra!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP