Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med torra nariga tankar.

Jag ville göra det enkel
använda det allra mjukaste ord
smeka det över din panna
men handen bara dog

kroppen blev till tystnad
ögonen en sinande brunn
aldrig dessa orden
munnen är stum

Kallt är golvet att gå på
bittersvart och hårt
med torra nariga tankar
är det svårt att säga förlåt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-13 09:00



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Svårt, svårt svårt, ändå däri allting finns till slut.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP