Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån fick jag av dig.

Av snö kan man
om man är jäkligt tålmodig
binda en krans

En sån fick jag av dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-13 13:32



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Vilken rikedom!! Vackra rader!!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP