Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typiskt mig.

Sånger sjungs vackra men orden dör.
Och ibland när man råkar
fundera, allt för mycket, hummar
jag melodin så där
ograciöst som bara
jag kan.

Och då,
kanske när jag inte
gitter tänka när man bara låter
tiden rulla förbi och man
inte ens kanske minns att man
kört en viss
sträcka och huvudet
beter sig som
en avdankad dator satt
på stand by



då kommer jag ihåg
att jag älskar dig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-13 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP