Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förändringar...


Be the changes

Ta det första steget sa du

jag möter dig på vägen

gå dom första skritten

jag vet att det är vinglit

men jeg är vid din sida

 

Gråt dom första tårarna sa du

jag gråter med dig

låt dom falla till marken

så vi kan vattna blommorna

 

Le ditt första leende

och jag ska le med dig

stäng alla onda tankar ute

jag är ditt skydd

 

Det är så du förändrar värden sa du

men den förändrade mig....




Fri vers av zinna
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna