Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön som smälter

Snön som smälter i din hand

är från tårarna jag gråt för dig

vinden som viskar ditt namn

är från sången jag sjöng för dig

Kylan från himmelen

når dig 

när jag stängde mitt hjärta för dig

 




Fri vers av zinna
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna