Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är tungt nu allt handlar om knark och plikter, tappar mig förlorar mig i en vilsen värld...


Tungt...

Det är tungt nu...

måste backa

måste andas nu

leta efter vägen att gå

Livet är för ont

måste hitta glädjen

skrattet

sången i mitt liv

höra vinden viska

se stjärnorna i natten

se solens varma strålar

varma min frusna själ

 

Allt handlar om måsten

om krav 

till mig

och andra

Allt är plikt

för kärlighet

för livet

för mig

och dig




Fri vers av zinna
Läst 474 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-14 19:11



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Det finns inget man måste.

__så släpp den stenen___
2009-03-04

  Isis
Din dikt är just som mitt liv just nu, tack.....att du kunnat säga det så handgripligt!
Ha en fin kväll!
2009-01-16

  friheten
Staraka ord!
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna