Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon

Glittrande tak

snödis över öppna hav

en svak strimma

av solens första ljus

i tidig vinter timma

Godmorgon önskar jag dig

sol över kallt land

låt du alltid värma

den ensama själ

på land vandra

Släckt är månens ljus

och drömmen

är blott en saga i nattens

sista hvila

 

 




Fri vers av zinna
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-15 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om du inte hade gett min kommentar, hade jag inte hittat dig och denna vackra text och bild.Allt i detta verk minner mig om mitt forna hemland Norrland. Tack för att jag fick resa tillbaka en stund!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna