Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den barmhärtige dynamiten

 

 

 

Spränger inte allt i 1000 bitar

låter ett visst hopp få finnas kvar

 

Slår inte hål på alla sanningar

låter ett visst antal drömmar finnas kvar

 

Avslöjar inte allt

låter ett visst mått av självbedrägeri finnas kvar

 

Splittrar inte alla människor, totalt

låter en del utan egenskaper finnas kvar

 

 

 

 

 

Men ändå…

Nu räcker det….

Hejdå betongen…

Vänder  inte om på perrongen…………….

 

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 334 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-15 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Betong står för så mycket... Tyngd, fast sten... Spränger inte allt i tusen bitar... räddningen? att veta att allt varit som det är och att det finns kvar i minnet och i medvetandet. Stark!
2009-01-16

    Al Lanzon
Bra skrivet om att vilja komma bort!
2009-01-15

  Njord
Fingrarna är för stora för tangenterna Menade DYNAMITARDEN
2009-01-15

  Njord
Reflektion över betong! Gillas!
Snyggt (som vanligt) !
Kanske skulle du byta titel till Den Barmhärtige Dynamtitaren?
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod