Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all världens visdom jag vill bo.




Lägger du all världens tillbedda
gudar på hög
levande likväl som döda

har du ännu en evighet
kvar att klättra
för att med en smekning
så lätt

vidröra
kronans topp på vishetens
och kunskapens
träd ...




Fri vers av Vildand VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 16:24



Bookmark and Share


  Serafisk
Oj, den här satte tankar i rörelse. Stor sanning i små ord.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real