Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelglas, spegelglas. (dagen jag vann)

Spegelgas spegelglas
som slitet hänger där
svara nu sant på
vem denna kärring är

Spegla min ande
vänd ut och in på mej
säg sen så säg
en ynka vacker grej

Se bortom den nötta själen
gör ingen stor grej av skit
det räcker om du nämner viljan
den som tog mej ända hit

Se också att bruna ögon
kan spegla sympati
att en gammal rynkig hand
i viss mån är fri

Ge mej hopp för dagen
credit för mitt skratt
och lugna sen min själ
inför ännu mången natt

Jag är ingen askung
eller annan sagotjej
litet och ingenting
räcker gott åt mig

spegelglas spegelglas
ingen saga är sann
men genom dig min skärva
dagen jag vann





Fri vers av Yrre VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP