Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskansvers

Tänk om jag en dag får blåsa
liv till dig som du till andra
Du som blivit lika sårad
och nu ensam tvingas vandra

Ännu lufttomt oförmögen
när jag dock den stilla önskan
att med tiden orka framåt
Njuta av den nya grönskan

Känna styrkan vända åter
dela med av kärleksvindar
Finna kraft att börja älska
Snabbt upplåsa hindergrindar

Hjälpas åt att hitta vägar
genom helt obrutna marker
Tukta ogräs - hugga slyet
Skapa vackra kärleksparker

Rimlig önskan kan det tyckas
men så svår att få att hända
Sorgens saknad sliter sönder
Den tar tid att börja vända

Så här sitter jag på kammar\'n
slickar såren - gråter mera
Men den tanken kan man tänka!
Då går sorgen att hantera...




Fri vers av Cinemiracle
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-08-26 00:57



Bookmark and Share


  eee
Min Vän!
Din önskan är på intet sätt orimlig...
Vänta du bara....
"Rosor slår ut ur hårdaste mark"
2005-08-26

  Cinemiracle
Trodde jag gjort versuppdelning. Nu har jag i allafall lagt tomrad istället för nytt stycke i html-koden. Tyvär har ni rätt - ser bättre ut ;-)
2005-08-26

  Rublev
muy bien, amigo!
en underbar doft av vår sprider sig
genom mörka salar!
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle