Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödbroms



i det här samhället
finns väl inget så uppgivet
som att stanna upp
utvecklingen

att dra i nödbromsen
när det går för fort

Då är man
bakåtsträvare
glädjedödare
eller i bästa fall
Ladislaus Horatius

samtidigt som
ingen människa
vill sitta på ett tåg
som ingen vet
vart det ska

men
kan någon säga
på vilket sätt
det skulle
vara skadligt
med eftertänksamhet




Fri vers av Al Lanzon
Läst 416 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-15 21:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Horatius´protestaktion var cool.
2009-01-16

    Lars Gullberg
massan kan inte stoppa hjulet, om den gör det blir den stående i den runda buren

Breakout !!!

eftertänksamheten kommer nog när solen börjar slockna, eller storbritannien ligger under vatten :-))
2009-01-16

  Kristina Wallbing
Mycket klokt!! Att dra i nödbromsen kan vara det bästa som hänt.
2009-01-16

  Cosmic Johanna
Gillas, den har fin rytm och känsla och plats för eftertanke.
2009-01-16

  Sladjana Zubcevic VIP
Bra skrivet!
2009-01-15

  Eva Langrath VIP
Eftertänksamhetens gåva borde vi nog plocka fram oftare.

Eva
2009-01-15

  Miss Mod
Inte så dumt, skulle kanske starta ett bakparti, här också?
2009-01-15

  Blåbäret
tänk vad skönt att bara få stå stilla en stund...att låta dagens nyheter få vara en nyhet även i morgon...och hur mycket är vår efterfrågan?, mycket utvecklas för utvecklandets skull...kommer du åt nödbromsen så dra!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon