Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en ombearbetning av en tidigare dikt som hette "Det gör ont" Tycker om att jobba vidare på material och se om de kan utvecklas jämför gärna och kommentera om ni får impulser tas tacksamt emot.


Det känns att bli en skugga







Det gör ont



i mig

när rädslan

omringat dig


och jag inte

kan nå dig


Då du slutit dig

i din dröm


och jag blivit

din skugga.





















Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-15 23:04



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2009-01-17

  * Ammi *
ja det är svårt när man inte når fram fast man så gärna vill, du beskriver det så fint här
2009-01-17

  Lejonhjärtas poesi
Sorgesam men ljuvlig poesi.
2009-01-16

  Rockalex
Skuggan är hoppets näring
2009-01-16

  friheten
Du blir bara bättre och bättre!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna