Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn

Rustad upp till tänderna
med röda och gula brandbilar
bekämpar jag min
inre eld med det mod

som bara mitt barn har

Målar min picasso med
kladdkritor från ica
och skönjer min
själ mitt i den

Och pojken tycker att den är vackert

Lägger mej ner med
luddsliten snuttenalle
känner värme från huden
tätt in till

mitt barn

mitt barn.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-16 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP