Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötäcket att gömma

Genom ändlösa nätter har jag vakat
Sett morgonen gry och solens
första andetag
pröva dagen.

Vinflaskan står tom
ekar mot bordet
Bitter beskhet i min mun
ingen smak kvar av dig.

Själen skrek och
och eld hettade min kropp
dina händer
men ingen rodnad kvar på mina kinder

Det liv du väckte hatar jag
jag vilade så lugnt så stilla.
min sömn rubbades
jag förlorade

Dig.

Söv mig dagen söv mig
från vår till höst
snötäcket att gömma
tröstar mig
tröstar mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-16 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP