Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig.

Älska, andas, lev med mig
tills tiden sakta dör
när vi nötta ser varandra
Håll mig
Håll mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP