Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men, så ser ju en riktig kvinna ut!

Jag klädde mig
så snyggt jag någonsin kunde
gula tunikan
och jag slängde ett skärp
runtom
och jag frågade i
min osäkerher
min son som var tio år då
kan mamma gå så här
övergravid och tjock och
han sa
men, så ser ju en riktig kvinna ut

Evighetskärlek.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP