Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Frida


Kanske för dig

I närheten av Louvren
hjärtat av Paris
såg jag dig
måla tavlor

Mona Lisa i all sin prakt men
du ägde
allt
jag någonsin haft

Du tecknade konturer
av floden intill du
sa aldrig
aldrig
varför

Jag stannade
och snubblade ner för trappen
kanske av vinet kanske för

dig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 21:21



Bookmark and Share


  Isis
Åååå....häärligt.....hade velat vara där... önskat vara den som målade tavlor...
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP