Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä men allvarligt, sluta nu.

Men Israel, nu finns inget försvar
Hur tänkte du nu
när barna dör
Hur tänkte du?
Israel är ditt jo jag vet
det har det vart
sen krigets hemlighet så förgjortat ärosam
är du
men vem är du
sliter folk mitt itu
trodde på dej ju jag trodde
Barmhärtighet
som Bibeln talar om
jag vet
en tillfällighet
enväldighet
Bibeln
hu jag
jo, jag vet.
Gudomlighet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 19:14



Bookmark and Share


  peter markurth
nej,snart finns det bara en lösning,jag vill ej se barn mördas av militär.....
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP