Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kirurgen



Där ligger du nu med en förstörd mage, en förstörd kropp.
Någonstans blundar jag och bara följer med.
Dö får jag göra efteråt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-01-17 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP