Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryckor och värk

Bouppteckningen är klar och registrerad
Jag skall avsluta dina konton, klippa korten
Överföra dina pengar till oss som är kvar

Då är ett steg till taget på resten av livet
Jag blir ytterligare varsamt bortkopplad
från det som var livets stora mening:

Att älska dig och alltid leva tillsammans
Se livsprojektet få egen bärkraft och lyfta
Få ägna mig åt att åldras och mogna i dig

Istället sitter jag helt utan egen förmåga
Varje rörelse sker med kryckor och värk
Istället för kärleksmognad bara regression

Hur skall det gå för oss tre, min älskling?




Fri vers av Cinemiracle
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-26 13:58



Bookmark and Share


  pärlan
Naket beskriver du din situation. Ger dej en kram mitt i eländes elände...
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle