Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för mig.

Ingenting, ingenting
och dagen tynar bort
borta bland gömslen
och dagen blev kort

Månsken och ljust
men rummet svart
jag trevar efter minnen
dem jag aldrig haft

jag lämnar mitt jag
i en skogskimrande glänta
bara jag vet jag vet
vad jag har att vänta

Och där när ingenting
omfamnar mej
förstår jag förstår jag

Att du är allt för mig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP