Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikuskepticism

Tänker alltid så:
Jag gillar inte Haiku
Ekar ofta tomt

Hösten har kommit
Nu är värmepumpen på
Det är inte du


Slarvig reflektion
får extradjup av formen
som i min vers två

Fast mycket bättre
att skriva haiku-verser
än att dricka sprit

Tyvärr en fusion
har skett för det är fredag
Jag slutar genast




Bunden vers (Haiku) av Cinemiracle
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-08-26 15:45



Bookmark and Share


  Rublev
trött efter en arbetsvecka
och sena poeter.se sessions...
men dina haiku-verser får mig att le
både hjärtligt och vemodigt
tycker nr 2 glimmar starkt
i sin avskalade haiku-saklighet
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle