Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan vara utan dig här.

 

om du

sätter ett leende
på min vägg
blir en solbelyst bit
värmande tapet

lämnar en kyss
på min kudde
blir en rofylld bit
doftande tyg

nära
utan tid

 




Fri vers av Erika H
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-18 16:29



Bookmark and Share


  Skäl till själ
jag blir alldeles varm inombords.
hoppas att det är eller blev så!
så du kan vara utan personen.
mycket bra!
2009-03-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbara små ord med mycket värme och kärlek
2009-01-18

  Sanningsägaren VIP
varmmjuk vädjan
och jag ler
vackert
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Erika H