Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig.

Vi drar i fingerkrok
till dess fingrarna böjs och brister

Vi skriker våra röster tills orden
sjunkande mister

Du andas över sjönivå och jag
försöker prata under ytan

Du hör inte

Ser mej bara druknande
svälja ord efter ord


Jag älskar dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-18 18:47



Bookmark and Share


  durr
gillar rytmen här i din text
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP