Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon blev mobbad

 

 

 

och  det satte sina spår

 

När vi ser henne, skäms vi,

men är det för att det är pinsamt,

eller för att det är fel?

 

För något är fel,

försöker komma på vad,

men tankarna störs

 

kärlek och dåligt samvete inbakat

 

Hennes ögon var blanka

som hos hjärntvättade fanatiker.

 

Människor som såg henne,

var rädda,

hon var räddare.




Fri vers av Miss Mod
Läst 534 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2009-01-18 20:28



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
fantstiskt stark text,, som berör oerhört!
2009-01-28

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Starkt
2009-01-20

  mirabell
starkt skrivet om utanförskapet som vi själva är utsatta för och utsätter andra för.
2009-01-20

    My Rådmark
å gud va bra!! Applåd!!
2009-01-20

  Eva Langrath VIP
Smärtsamt starkt om detta att alla är rädda.

Eva
2009-01-20

    MaryMo
Det gör ont att läsa...
2009-01-20

  Fokus
Viktig text. Har jobbat med arga unga och vet att de är det av en orsak.
Så kan man kanske ändå tycka att en vuxen på ett eller annat sätt också måste hitta en utväg. Men vi andra har banne mig ingen rätt att döma någon ohörd.
2009-01-20

  ingen
vacker och så sjukt bra beskrivet ur bara några ord..
2009-01-19

  MeAmmie VIP
Att så här fint kunna beskriva något som så fruktansvärt för en människa att behöva utstå år ut och år in gjorde du briljant! Vartenda ord ger ett klart intryck att inget kan förtigas! <3/Ammie
2009-01-19

    tramp
Riktigt vasst och bra !
2009-01-19

  Dumlekola
Slutet...
tragiskt men väldigt bra skrivet...
2009-01-19

  frantic
Gud va det här väcker tankar!
och visst sätter det spår!

Slutet är bara så bra! Applåd!
2009-01-19

  Lotti
sista tre raderna säger allt bra och viktig text.
2009-01-18

  Dr Drey
Bra skrivet!!! Jag försöker att ingripa vid mobbing, hatar all dess sort.
Bokmärkt!
2009-01-18

    Al Lanzon
Ja alla är rädda utom de som ingriper. Och det är inte så många.
Bra skrivet!
2009-01-18

  friheten
Bra skriven!!!
2009-01-18

  Alfie M
Gillar verkligen slutet.
Slutet slår som en knytnäve i mellangärdet.
2009-01-18

  Suzy med punkterna
Tunga ord. Applåd
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod