Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattängel


Ingenting mörkere enn mörkret inni
ingenting skumlare enn mörkret inni
ingen plats jag mindre vill gå
Det river, klipper bitar
sliter river mig ner
djupare ner
jag klamrar mig till resterna av livet
till fingrana slinter
för mörkret stormar
kraftigt som om
luften var olja
jag slukas
parteras
pulveriseras
så hårt
så ont
så lenge
med tårar
längtan
smärta
ånger
sorg


betalar gammal skuld


ljus stiger
från innersta
i mig
sårt
mjukt
skjört
med ljus ut av ögonen
ljus ut av händerna
möter jag mörkeret utan fruktan
mørket skriker

jag lyser
min väg
ut




Fri vers av zinna
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 20:00



Bookmark and Share


  devilsangel
vackra, smärtsamma rader..men hoppfullt..
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna