Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårarna tar dom slut någon gång?




hjärta av vatten

Mitt hjärta

av vatten

vatten du gråter för mig

bildar bilder

vinden för ut i natten

 

Mitt hjärta av vatten

vatten jag gråt för dig

fragmenter

av

tårar

som vinden 

för bort från mig

 

Mitt hjärta av vatten

tårar vi gråt

engång

nu

en torr

öken

i tröstlös sorg




Fri vers av zinna
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-19 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna