Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The show will go on


Retorik i rött

Tretton hundra människor gavs ingen vapenvila

De klappade inte eller vinkade av hemvändande

Ingen sa hejdå och välkommen tillbaks
nästa gång

Det som en gång sagts genom deras strupar
hörs aldrig mer

Deras drömmar höljs i evig glömska
nöts aldrig mer

Tretton hundra människor bryr sig inte om lugnet
som faller

De förstår nog inte den ursäkt som önskas
heller

Men efterlevande fortsätter äta
vedergällning




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-19 21:52



Bookmark and Share


  lyckeli
rader som är mycket up to date
du målar en bild
som kunde komma från en
nyhetssändning

från många länder just nu

snyggans målar du
2009-01-23

  Bjarne Nordbö
Detta är mycket bra.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno