Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord var kluvna, vi gick i ångest

aldrig veta vad du sa var det du menade....




Du en mann

Gjömd, glömd,

stuvad bakerst i mitt hjärta

minnen

smärtan

du gav mig

 

Sviken,

kuvad 

och

sveket

mot mig,

å

dotter

 

Jag gav dig

det vackraste

en kvinna kan

ge dig

livet

 

Gjömd och glömd

lever vi vidare

med såren

du gav

 

Hjärtan full i ångest

för

orden

är kluvna

och lögnen

full i sannhet

 

vägar att vandra

vind att lysna på

natt blir till dag

mens 

vi läker våra sår

 

Gjömd, glömd

och begraven

borta

för oss

Ensama ska vi vandra

utan dig

vid vår

sida...




Fri vers av zinna
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna